lade vide han fodboldtrojer styrker

lade vide han fodboldtrøjer styrker par områder især
Hvem er din hovedspiller, Atlético bliver nødt til at stoppe, hvis de får et resultat mod Chelsea?
Hvis Atleti ønsker at slå Chelsea hjemme, skal de stoppe Hazard. Fare er den ene Chelsea-spiller, der kan skabe noget ud af ingenting. Han er en konstant smerte for forsvarere på grund af hans trickery og uforudsigelighed. Imidlertid føler jeg mod Atletico Madrid, at Alvaro Morata virkelig vil styrke sit spil, da han er en Real Madrid-dreng. Hvis jeg var Diego Simeone, ville jeg forsøge at forstyrre Morata og ruffle sine fjer lidt i åbningen ti minutter i kampen – for blot at lade ham Fodboldtrøjer Børn vide, at han ikke vil løbe showet.
Hvad er Chelsea forventninger i Champions League denne sæson?
Nå tror jeg, at hver fan forventer os at komme ud af gruppen og bare give konkurrencen en rigtig god gå. Det var fantastisk at vinde ligatitel i sidste sæson, men alle elsker at gøre det godt i Champions League fordi du kan bevise at du er et af de største hold i Europa, ikke kun i England. Realistisk ville jeg forvente, at vi nåede kvartfinalen i konkurrencen. Jeg tror ikke, at vores hold er stærk nok til at gå længere i år, medmindre vi styrker et Fodboldtrøjer Børn par områder, især vores midtbane.
Fortæl os, hvor du tror, ​​at de 4 sider bliver færdige i gruppen?
Som Chelsea fan vil jeg gerne sætte os som favoritter for at vinde gruppen, men jeg tror, ​​at vi måske har svært ved at tilpasse os til den europæiske fotbolds rigdom med sådan en lille gruppe. Som et resultat ville jeg forudsige Atletico Madrid at top gruppen, Chelsea til slutningen i anden, med Roma i tredje og Qarabag i fjerdepladsen. Når det er sagt, forventer jeg, at Roma skal afslutte et eller to point ud af kvalificerende stillinger. Det kommer til at være tæt sikkert!